Podaci o nekretnini

A BLOK , MANJI STAN SA BAŠTOM RETKO U PONUDI - A BLOK

  • ablok-novi-beograd-4

Property ID : 4424

Prodaja 82,000€ - Stan
30,38 m21 Bedroom1 Bathroom Print this page

ŠIRA LOKACIJA :  Savski blokovi, Delta sity,WEst 65, saobraćajnice Bulevar Heroja sa Košara, Jurija Gagarina, u neposrednoj blizini PIRAMIDA I OPŠTINA Novi Beograd.

UŽA LOKACIJA: A BLOK, SAVADA , BELVILA

OPIS :U trenutno najprimamljivijem i najtrazenijem delu grada , U PONUDI  je MANJA GARSONJERA   GREJNE površine 30,38 m2 sa pripadajućom  BAŠTOM od 18,4 m2.  Uređenost ovog naselja, redovno održavanje i  bogata ponuda  pretećeg sadržaja, brojni restorani i kafici daju veliki komfor i veoma su privlačni kako nasem domacem tržištu  tako i strancima.  Stan je veoma svetao i sunčan tokom celog dana ( JUG) . KUHINJA  opremljen potpuno novom belom tehnikom BRENDA ” GORENJE”( ravna ploča , rerna,frižider, mažina za suđe) i nije korišćena do sada.  DNEVNI BORAVAK prostran, sa puno  svetla iz koga  njega se izlazi na prelepu terasu- baštu.KUPATILO je  dosta veliko  i poseduje tuš kabinu ima  puno prostora za veš mašinu kao i opremanje ostalom kupatilskom galanterijom.  VIDEO NADZOR 24H, ZGRADA SA PORTIROM, UREĐENO NASELJE OD STRANE POSEBNE SLUŽBE ODRŽAVANJA KOJA BRINE O TOME.

FUNKCIONALNOST:

Odličan kao investicija ” STAN NA  DAN”, ali i život samaca i mlađih bračnih parova bez dece ILI PAK ODLIČAN POSLOVNI PROSTOR ( KANCEALRIJE).

POSEBNA POGODNOST:

VIDEO NADZOR 24H, ZGRADA SA PORTIROM, UREĐENO NASELJE OD STRANE POSEBNE SLUŽBE ODRŽAVANJA KOJA BRINE O TOME. VEOMA NISKI REŽIJSKI TROŠKOVI, INFOSTAN 1000 DINARA, GREJANJE PO UTROŠKU, OPTIČKI KABL U ZGRADI

PREPORUKA AGENTA:  retko u ponudi se  srecu ovakvi stanovi, izgrađeno ih je jako malo  i jedino u A bloku možete dobiti takav stan sa sopstevnom baštom koja pruža domaćinsku atmosferu i prijatnost.

 

 

Agencija za svoje usluge naplaćuje 2% od prodajne cene stana