O nama

O nama


Dragi klijenti na tržištu nekretnina dobro došli na naš  sajt!

Imate li snove?

Naravno da ih imate, jer svi treba da imamo jasnu predstavu o tome kako želimo da živimo. 

Naš mlad i dinamičan tim nudi stručan i kvalitetan posrednički angažman koji vaše snove i predstave o željenoj nekretnini može pretvoriti u stvarnost. Našu misiju i viziju definisali smo i pismeno. One nam služe kao osnovni okvir pri donošenju svih poslovnih  odluka.

Naša MISIJA je:

Da postanemo nezaobilazan i pouzdan poslovni partner u kupoprodaji/renti  pažljivo odabranih Premium nekretnina, na najboljim lokacijama grada Beograda i Srbije.

Da dugoročnom, razvojnom  poslovnom politikom I stručnim kadrom, klijentima koji za sebe žele najbolje PREMIUM NEKRETNINE, budemo siguran poslovni partner na duge staze.

Naša VIZIJA je:

Da postanemo prvi, pravi, najtačniji i najaktuelniji izvor informacija o  elitnim vilama, luksuznim stanovima, ekskluzivnim  lokacijama za gradnju, najprometnijim retail objektima na PREMIUM lokacijama Beograda i Srbije.

Da vam uz licencirane i profesionalne agente, njihov  sistematičan pristup a rukovodeći se vašim željam i zahtevima, pronađemo PREMIUM NEKRETNINE kakve ste zamislili. Jer vrhunske nekretnine i njihov pronalazak zahtevaju posebnu pažnju i angažman Licenciranih  PREMIUM  agenata za nekretnine.

Naš portfolio obuhvata pažljivo odabrane nekretnine izgrađenih na  PREMIUM lokacijama  sledećih beogradskih opština: Novi Beograd, Stari Grad, Vračar, Savski Venac, Čukarica, Zvezdara, Palilula i Voždovac.

Naš primarni cilj je da pomognemo klijentima da najboljim, najkraćim i sigurnim putem dođu do željenih nekretnina u kojima će se prijatnije osećati,  srećnije živeti, i efikasnije raditi.

Na putu ka zajedničkom uspehu  držimo se osnovnih principa kompanije :

KOMPETENCIJE

Radimo sa dokazanim stručnim kadrom koji  ima primat na tržištu nekretnina.

OBJEKTIVNOST

Savetujemo  i  nepristrasno  sagledavamo sve mogućnosti  i nedostatke svake PREMIUM NEKRETNINE.

ODGOVORNOST

Poslujemo u skladu sa poslovnom i moralnom etikom.

INFORMISANOST

Posebnu pažnju posvećujemo  informisanosti kao jednom od preduslova za postizanje NAJBOLJEG FINANSIJKOG ODNOSA na relaciji Zakupac –Zakupodavac.

DUGOROČNOST

Adekvatno  sagledavanje potreba NAJPOŽELJNIJIH ZAKUPACA, I USLOVA POD KOJIMA ONI SARAĐUJU SA JEDNE STRANE i konstantno pratimo kroz  tržišne ponude kroz buduće i sadašnje projekte sa druge strane,a koji su  podjednako važni za sve učesnike.

PROFITABILNOST

Aktivno učestvujemo u unapređenju tržišta nekretnina  kroz OPTIMALAN povraćaj ULAGANJA u  nekretnine.

POZNAVANJE TRŽIŠTA

Poznavanje tržišta zasnivamo na iskustvu kroz rad na lokalnom tržištu  KAO TEMELJU budućih investicija.